Piitun putiikki

Mainosta myös omaa sivuasi

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Hei kaikki!

Vihdoin ja viimein sain laitettua tänne muutaman kuvan. Todella useamman kommelluksen ja ongelman jälkeen mutta lopussa kiitos seisoo :) Lupailin Facebookissa sitten arvonnan ja tässähän se tulee.

Säännöt:
Alla on kolme eri korua ja kaikista kaksi kuvaa paremman "ymmärryksen" saamiseksi. Valitse mieleisesi koru ja kommentoi sitä tähän blogin postaukseen. Miksi pidät juuri siitä korusta?

Kommentointiaikaa on sunnuntaihin, 18.12. klo 15:00 asti.
Voittaja ilmoitetaan tässä blogissa sekä Piitun putiikin Facebook sivulla viimeistään keskiviikkona 21.12. klo 23. (aikaisemman maanantain sijaan jouduin muuttamaan tähän kaiken varalta aikataulua reissun vuoksi, niin tähän aikatauluun ehdin kyllä )

Jos kommentoit nimimerkillä etkä ole Piitun putiikin tykkääjä facebookissa niin mahdollisen voiton sattuessa sinulle, pyydän sitten laittamaan minulle sähköpostia osoitteeseen piritta(miukumerkki)piritta.com jotta voin ottaa sinuun yhteyttä.

Kommentoijien kesken arvotaan kauniit ja yksinkertaiset helmikorvakorut. Koukku hopeaa ja isohkot valkoiset helmet roikkumassa. Arvonta suoritetaan siten että laitan rasiaan yhtä monta lappua numeroituna kuin kommentoijia on. Jokainen numero on kommentoijien järjestysnumero. Onnimannina toimii poikaviikarini nostamalla lapun. Voittajalle korvakorut postitetaan.

Jos näistä säännöistä on kysyttävää, niin kommenttia tai sähköpostia tai viestiä facebookissa tulemaan, niin selvitetään lisää.

Muutama kommentti kuvista:

Lumi -koru; makeanveden helmiä ja kristallia. Riipus (Swarovski kristallia) on kiinnitetty eteen lukkoon jolloin nauhaa voidaan käyttää myös pelkkänä helminauhana. Lukko ja osat hopeaa, sisällä nailonpinnoitettu teräsvaijeri. Tästä tulee mieleen kirkas ja puhdas lumi, siitä siis nimi. Korun pituus ilman riipusta mitattuna on 45cm.. Korun hinta on 35€.

Joki -koru; makeanvedenhelmiä muutamassa sinisen ja turkoosin sävyssä, tummia isoja simpukkahelmiä ja vuorikristallia vähän eri muodoissa. Lukko ja osat hopeaa, sisällä nailonpinnoitettu teräsvaijeri. Sävyiltään kuin joen pinta loppukesällä.... Korun pituus ilman riipusosaa (kiinteä riipus) on 50cm. Hinta 32€.

Myrsku -koru; värjättyä simpukkaa, lasia ja kristallia, metalliosat korumetallia ja sisällä nailonpinnoitettu teräsvaijeri. Sävy vaihtelee tummasta lilasta vaaleaan. Jos olet nähnyt miltä iltarusko näyttää juuri ennen myrskyn nousemista, löydät tämän värit sieltä :) Korun pituus on 52cm. Hinta 22€.

Kaikki korut ovat vapaana, joten jos olet kiinnostunut jostain, niin laitathan sähköpostia tai viestiä facebookin kautta tulemaan. Jutellaan sitten lisää :)
Lumi


Lumi

Joki


 

Joki

Myrsky

Myrsky

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ANNIINA, munsöhköposti on anniinaisl@gmail.com tykkään ekasta koska se on kaunein. ja kiva risti kristallia.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania luomuksia kaikki kolme, mutta oma suosikkini on Lumi. Kauniin yksinketainen, elegantti ja valkoinen on oma suosikkivarini.
- Nina N

Anonyymi kirjoitti...

Joki on mun suosikki, turkoosia turkoosia :) -maiju

Anonyymi kirjoitti...

Myrsky on ihanin. Niin mun väri...
-Virpi- (virpi.vaaraniemi@netti.fi)

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä ensimmäinen on näin joulun aikaan ihanin, valkoinen sopii tähän vuoden aikaan.
-Minna

Anonyymi kirjoitti...

Lumi on yksinkertaisesti kaunein!
-Satu-

Anonyymi kirjoitti...

Lumi on minun suosikki. Itsellä on vähän valkoisia koruja, joten ehkä senkin takia miellyttää erityisesti. Toki muutkin ovat kauniita!

Mannu

Anonyymi kirjoitti...

Minun suosikki on Myrsky. Se on kaunein.

Tupe

Anonyymi kirjoitti...

Myrsky kaunein näyttävällä olemuksellaan. Siihen ei tarvitse muuta lisätä :)

-Sanna-

Anonyymi kirjoitti...

Minusta LUMI on kaikista kaunein. Se on naisellinen ja tyylikäs. SOpii hyvin juhliinkin, mutta sopivilla "kaverikoruilla" sitä voi hyvin arkistaa ja pitää töissäkin. Mitä tämä LUMI maksaa? T. Pia H

maruska kirjoitti...

Lumi, valkoinen väri ja ajankohtainen vuoden aikaan :)

Juputassu kirjoitti...

Lumi on minusta kaunein. Selkeä, puhtoinen ja tähän vuodenaikaan sopiva. *Juputassu*

Anonyymi kirjoitti...

Minä tykästyin kakkoseen eli Joki on minun makuun, ihana väriyhdistelmä!
Maarit

Elli kirjoitti...

Lumi, ensimmäinen siis. mietin joen ja tämän välillä, mutta jehkä sen eteerinen kauneus iskee minuun! ihana :) helmielli@gmail.com

Minttu kirjoitti...

Lumi oli hieno ja juhlava, näin pikkujoulu aikaan oikein sopiva koru. Toiseksi tuli joki ja sitten myrsky. Tykkäsin niiden väristä.

-Minttu

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Joki on ehdoton suosikki! Kauniita värit ja kivetkin kooltaan sopusoinnussa! Pisti vain silmään, että tää on paras! Ihania koruja muutkin!

Anonyymi kirjoitti...

Lumi on meikäläisen suosikki. Puhdas valkoinen on on klassinen ja lisäksi helpoimmin yhdisteltävissä (ainakin mun vaatekaapissa). Ajatteleepi Marja Espoosta ja toivottaa samalla mukavaa joulunodotusta :-)

Anonyymi kirjoitti...

Lumi pysäyttää ja sykähdyttää; vaikka ulkona on märkäää ja pimeää, tämä koru tuo tuulahduksen jäästä, talvesta, kirkkaudesta ja puhtaudesta. Simply the best. -Tuula M.