Piitun putiikki

Mainosta myös omaa sivuasi

tiistai 6. huhtikuuta 2010

Uusiksi meni

Tässähän sitten kävi niinkuin usein käy. Liika on liikaa yhdelle normimimmille ja usein vaikka olisi supermimmikin. Ei yksinkertaisesti onnistunut tehdä järkevää nettikauppaa tai edes kotisivuja...ja toiseksi, eipä sen päivittämiseen ja muuhun ylläpitoon olisi sen enempää aikaa nyt kuin tulevaisuudessakaan.
Joten.
Laitoin osoitteen http://www.piritta.com/ näyttämään blogini. Niin ja blogin nimen vaihdoin Piitun putiikiksi, niin tunnistatte vähän paremmin. Tai siis he tunnistavat, ketkä koruihini ovat tutustuneet noin niinkuin henk koht.
Putiikki saattaa kuulostaa tai kalskahtaakin kyllä, kaupalliselta, mutta yrityksistä huolimatta en löytänyt sopivaa riimittelyä Piitulle, sellaista joka olisi jotenkin koruihin viitannut. Ja putiikki on minusta jotekin ihana sana. Että ei saa ottaa liian kirjaimellisesti. Enkä sitten halunnut mitään kovin taivaitamaalailevaa nimeä tälle blogille myöskään. Rakentavaa kritiikkiä otetaan vastaan jos joku sellaista haluaa antaa... tai vielä parempia nimiehdotuksia myös - tosin tää taitaa olla tässä.

Yritän ny sitten näin tuoda kaiken kansan nähtäville omia luomuksiani. Ehkäpä välillä muutakin kuin koruja.
Toivottavasti nautitte näkemästänne :)

Ei kommentteja: